Κρατήστε με ενήμερο για τα Pastry and Bakery Awards 2025

Bakery & Pastry Awards 2023

Pastry

Προϊόντα Ζαχαροπλαστείου

Bakery & Pastry Awards 2023

Παραδοσιακό χειροποίητο γαλακτομπούρεκο

Φούρνος Αγάθης



Οι Φούρνοι Αγάθης ξεκίνησαν την λειτουργία τους το 1971 όταν ο κύριος Γιώργος με την γυναίκα του την κυρία Ελευθερία ήρθαν στην Αθήνα από το χωριό και άνοιξαν το πρώτο τους μαγαζί. Το παραδοσιακό χωριάτικο ψωμί με φυσικό προζύμι στην πινακωτή και η παραγωγή παραδοσιακού χειροποίητου σιροπιαστού γλυκού τους έκανε να ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους φούρνους της Αθήνας. Η συνέχεια ήταν η δημιουργία ιδιόκτητου χώρου ζαχαροπλαστικής και παραγωγής μεγάλης ποικιλίας αρτοποιημάτων. Στους Φούρνους Αγάθης, με την 3η γενιά να έχει πλέον αναλάβει τα ηνία, αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι όλα όσα έχουν σημασία: η ποιότητα, το μεράκι, η σκληρή δουλειά κι ο σεβασμός στον πελάτη. Φροντίζουν πάντα να προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα, φτιαγμένα με αγνές πρώτες ύλες και κατά προτίμηση ελληνικές. Στόχος τους είναι η συνεχής εξέλιξη, διατηρώντας τον παραδοσιακό τους χαρακτήρα και πάντα με σεβασμό στο παρελθόν και την ιστορία των φούρνων Αγάθης.