Κρατήστε με ενήμερο για τα Pastry and Bakery Awards 2025

Bakery Awards 2022

Ανεξάρτητος Φούρνος στην Πελοπόννησο

Φούρνος “το παραδοσιακό”
Bakery Axion estin



Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1968 από τον Δημήτριο Λάμπρο, ο οποίος δραστηριοποιούνταν για αρκετά χρόνια με μεράκι και αγάπη ως αρτοποιός. Για αρκετά χρόνια η δραστηριότητα της επιχείρησης επικεντρωνόταν στη παρασκευή παραδοσιακών προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Το 2005 ο Ιωάννης Λάμπρος διαδέχθηκε τον πατέρα του και ανέπτυξε την δραστηριότητα της επιχείρησης εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων ακόμη και με καινοτόμα προϊόντα κατοχυρωμένα και προστατευμένα από τον οργανισμό βιομηχανικής ιδιοκτησίας (ΟΒΙ). Η επιχείρηση εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000 2012 και καινοτόμες υπηρεσίες όπως ηλεκτρονικό κατάστημα LAMPROSBAKERY.GR.