1.1. Φούρνοι
1.1.1. Ανεξάρτητος φούρνος στην Αττική
1.1.2. Ανεξάρτητος φούρνος στην Θεσσαλονίκη
1.1.3. Ανεξάρτητος φούρνος στην Ήπειρο
1.1.4. Ανεξάρτητος φούρνος στην Θεσσαλία
1.1.5. Ανεξάρτητος φούρνος στο Ιόνιο
1.1.6. Ανεξάρτητος φούρνος στο Αιγαίο
1.1.7. Ανεξάρτητος φούρνος στην Πελοπόννησο
1.1.8. Ανεξάρτητος φούρνος στην Κρήτη
1.1.9. Ανεξάρτητος φούρνος στην υπόλοιπη Ελλάδα
1.1.10. Αλυσίδα / Franchise Brand
1.1.11. Νεοεισερχόμενο Franchise Brand
1.1.12. Σημείο πώλησης εντός Σουπερμάρκετ / Πολυκαταστήματος
1.1.13. Other
1.2. Υπηρεσίες Φούρνου
1.2.1. Εξυπηρέτηση πελατών
1.2.2. Online υπηρεσίες
1.2.3. Υπηρεσίες delivery
1.2.4. App
1.2.5. Υπηρεσίες καφέ
1.2.6. Υπηρεσίες catering
1.2.7. Covid-19 πολιτική προστασίας πελάτη
1.2.8. Καμπάνια Προώθησης
1.2.9. Δράση ΕΚΕ
1.2.10. E-Shop
1.2.11. Other
1.3. Προϊόντα Φούρνου
1.3.1. Άσπρο Ψωμί
1.3.2. Μαύρο Ψωμί
1.3.3. Χωριάτικο
1.3.4. Ψωμί του τοστ / σάντουιτς
1.3.5. Κουλούρι
1.3.6. Τσουρέκι
1.3.7. Κρουασάν
1.3.8. Μπισκότα
1.3.9. Κέικ
1.3.10. Σνακ
1.3.11. Σφολιάτα
1.3.12. Κουρού
1.3.13. Μπριός
1.3.14. Other
1.4. Βιομηχανία – Εργοστάσια Αρτοποιίας
1.4.1. Βιομηχανία Αρτοποιίας / Brand
1.4.2. Νεοεισερχόμενη Βιομηχανία Αρτοποιίας
1.4.3. Διασφάλιση Ποιότητας
1.4.4. Δράση ΕΚΕ
1.4.5. Βιώσιμη Ανάπτυξη
1.4.6. Other
1.5. Προϊόντα Αρτοποιίας που διατίθενται στο λιανεμπόριο (π.χ. Σουπερμάρκετ)
1.5.1. Ψωμί
1.5.2. Ψωμί για τοστ
1.5.3. Φρυγανιές & Κρουτόν
1.5.4. Κριτσίνια
1.5.5. Παξιμάδια
1.5.6. Πίτες & Ψωμάκια
1.5.7. Κρουασάν
1.5.8. Τσουρέκι
1.5.9. Κουλούρι
1.5.10. Κουλουράκια
1.5.11. Κέικ & Donuts
1.5.12. Γλύκισμα Αρτοποιίας
1.5.13. Βάση Ζύμης
1.5.14. Other
2.1. Ζαχαροπλαστεία
2.1.1. Ανεξάρτητο ζαχαροπλαστείο στην Αττική
2.1.2. Ανεξάρτητο ζαχαροπλαστείο στην Θεσσαλονίκη
2.1.3. Ανεξάρτητο ζαχαροπλαστείο στην Ήπειρο
2.1.4. Ανεξάρτητο ζαχαροπλαστείο στην Θεσσαλία
2.1.5. Ανεξάρτητο ζαχαροπλαστείο στο Ιόνιο
2.1.6. Ανεξάρτητο ζαχαροπλαστείο στο Αιγαίο
2.1.7. Ανεξάρτητο ζαχαροπλαστείο στην Πελοπόννησο
2.1.8. Ανεξάρτητο ζαχαροπλαστείο στην Κρήτη
2.1.9. Ανεξάρτητο ζαχαροπλαστείο στην υπόλοιπη
Ελλάδα
2.1.10. Αλυσίδα / Franchise Brand
2.1.11. Νεοεισερχόμενο Franchise Brand
2.1.12. Σημείο πώλησης εντός Σουπερμάρκετ /
Πολυκαταστήματος
2.1.13. Other
2.2. Υπηρεσίες Ζαχαροπλαστείου
2.2.1. Εξυπηρέτηση πελατών
2.2.2. Online υπηρεσίες
2.2.3. Υπηρεσίες delivery
2.2.4. App
2.2.5. Υπηρεσίες καφέ
2.2.6. Υπηρεσίες catering
2.2.7. Υπηρεσίες ντελικατέσεν
2.2.8. Covid-19 πολιτική προστασίας πελάτη
2.2.9. Καμπάνια προώθησης
2.2.10.Δράση ΕΚΕ
2.2.11. Other
2.3. Προϊόντα Ζαχαροπλαστείου
2.3.1. Τσουρέκι
2.3.2. Κρουασάν
2.3.3. Μπισκότα
2.3.4. Κέικ
2.3.5. Truffles
2.3.6. Κεράσματα
2.3.7. Νηστίσιμα
2.3.8. Πάστα
2.3.9. Σιροπιαστά
2.3.10. Σοκολάτα
2.3.11. Τούρτες και Γαλλική Ζαχαροπλαστική
2.3.12. Vegan Γλύκισμα
2.3.13. Other
2.4. Εργαστήρια – Βιομηχανικές Μονάδες Ζαχαροπλαστική
2.4.1. Βιομηχανία Ζαχαροπλαστικής / Brand
2.4.2. Νεοεισερχόμενη Βιομηχανία Ζαχαροπλαστικής
2.4.3. Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής / Brand
2.4.4. Νεοεισερχόμενο Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής
2.4.5. Διασφάλιση Ποιότητας
2.4.6. Δράση ΕΚΕ
2.4.7. Βιώσιμη Ανάπτυξη
2.4.8. Other
2.5. Προϊόντα Ζαχαροπλαστικής που απευθύνονται στο λιανεμπόριο (π.χ. Σουπερμαρκετ)
2.5.1. Τσουρέκι
2.5.2. Κρουασάν
2.5.3. Μπισκότα
2.5.4. Κέικ
2.5.5. Truffles
2.5.6. Πάστα
2.5.7. Σιροπιαστά
2.5.8. Σοκολάτα
2.5.9. Τούρτες και Γαλλική Ζαχαροπλαστική
2.5.10.Vegan Γλύκισμα
2.5.11. Ατομικά Γλυκά Συσκευασμένα
2.5.12. Other
3.1. Υλικά
3.1.1. Προϊόντα Γάλακτος
3.1.2. Βούτυρο
3.1.3. Άλευρα
3.1.4. Ζάχαρη
3.1.5. Αρωματικές και Χρωστικές ύλες
3.1.6. Κατεψυγμένα Φρούτα
3.1.7. Γλυκές ημιέτοιμες βάσεις
3.1.8. Αλμυρές ημιέτοιμες βάσεις
3.1.9. Κέλυφη Σοκολάτας
3.1.10. Διακοσμητικά Προϊόντα
3.1.11. Τεχνολογικά Βοηθήματα (σταθεροποιητές κ.α.)
3.1.12. Επικαλύψεις / Γεμίσεις Zαχαροπλαστικής
3.1.13. Γλυκές Ζύμες
3.1.14. Αλμυρές Ζύμες
3.1.15 Ημιέτοιμες Βάσεις
3.1.16 Βάσεις Τάρτας
3.1.17 Οther
3.2. Έτοιμα Προϊόντα (Χρονδρικής πώλησης για φούρνους και ζαχαροπλαστεία)
3.2.1. Προϊόντα Σφολιάτας
3.2.2. Πίτες
3.2.3. Σνακ Αλμυρά
3.2.4. Σνακ Γλυκά
3.2.5. Παγωτά
3.2.6. Άσπρο Ψωμί
3.2.7. Μαύρο Ψωμί
3.2.8. Χωριάτικο Ψωμί
3.2.9. Νηστίσιμα / Vegan
3.2.10. Gluten free
3.2.11. Organic
3.2.12. Κρουασάν
3.2.13. Ψωμί του τοστ / σάντουιτς
3.2.14. Τούρτες και Γαλλική Ζαχαροπλαστική
3.2.15. Other
3.3. Συσκευασία
3.3.1. Πλαστικές συσκευασίες επιδορπίων / finger food
3.3.2. Συσκευασίες – Εξοπλισμός Catering & Σερβιρίσματος
3.3.3 Συσκευασία / Παλετοποίηση
3.3.4. Other
3.4. Εξοπλισμός
3.4.1. Φούρνος
3.4.2. Ψυγείο
3.4.3. Ηλεκτρικές συσκευές
3.4.4. Εργαλεία
3.4.5. Εξαρτήματα
3.4.6. Ηλεκτρομηχανολογικός Εξοπλισμός
3.4.7. Other
3.5. Υπηρεσίες
3.5.1. Logistics
3.5.2. Μεταφορές
3.5.3. Εργαστήρια – Κέντρα Εφαρμογών
3.5.4. Σεμινάρια
3.5.5. Other
4.1 Design Bakery
4.2 Design Pastry
4.3 Design Bakery & Pastry
4.4. Other
* Other
Στην κατηγορία αυτή υποβάλλονται υποψηφιότητες οι οποίες δεν μπορούν να ενταχθούν σε καμία από τις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες των βραβείων. Οι υποψηφιότητες που υποβάλλονται σε αυτή την κατηγορία ελέγχονται από την κριτική επιτροπή και ο πρόεδρος αποφασίζει αν θα ταξινομηθούν σε υπάρχουσες (εννοιολογικά κοντινές κατηγορίες) ή θα δημιουργηθούν νέες κατηγορίες όπου και θα ενταχθούν. Η δημιουργία μια νέας τέτοιας κατηγορίας καθώς και τα κριτήρια αξιολόγησής της είναι εξολοκλήρου υπό την εποπτεία της κριτικής επιτροπής. Η επιχείρηση που υποβάλλει την υποψηφιότητα στην κατηγορία Other δεν έχει το δικαίωμα επιλογής δημιουργίας νέας κατηγορίας ή ένταξης της υποψηφιότητάς της στις ήδη υπάρχουσες, αυτό το αναλαμβάνει αυτόματα με την υποβολή της υποψηφιότητας η κριτική επιτροπή και την τελική απόφαση την επικυρώνει ο Πρόεδρός της.
Τα κορυφαία βραβεία δίνονται στους υποψηφίους που έχουν επιτύχει το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμολογίες από τις βραβευμένες υποψηφιότητες. Κάθε βραβείο συγκεντρώνει τους εξής βαθμούς:
Bakery of the Year
Το βραβείο θα απονεμηθεί στην επιχείρηση που θα
συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, οι οποίοι θα
προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που έχει κερδίσει,
στο σύνολο των κατηγοριών στον Πυλώνα 1 και 4.
Pastry of the Year
Το βραβείο θα απονεμηθεί στην επιχείρηση που θα
συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, οι οποίοι θα
προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που έχει κερδίσει,
στο σύνολο των κατηγοριών στον Πυλώνα 2 και 4.
Supplier of the Year
Το βραβείο θα απονεμηθεί στον προμηθευτή που θα έχει
συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, οι οποίοι
θα προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που θα έχει
κερδίσει, στο σύνολο των κατηγοριών στον Πυλώνα 3.
Από τη βαθμολογία της Κριτικής Επιτροπής αναδεικνύονται Gold, Silver ή/και Bronze βραβεία. Είναι πιθανό να δοθούν περισσότερα από τρία βραβεία σε κατηγορία βράβευσης, όπου υπάρχουν ισοβαθμίες μεταξύ υποψηφιοτήτων, ή λιγότερα από τρία βραβεία σε κατηγορία βράβευσης, όπου οι υποψηφιότητες δεν συγκεντρώνουν την απαιτούμενη βαθμολογία
Gold (Χρυσό): Η μια υποψηφιότητα που συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία της κατηγορίας και βρίσκεται πάνω από το γενικό μέσο όρο. Εφόσον υπάρξει ισοβαθμία, δύνανται να δοθούν ισάριθμα Gold.
Silver (Αργυρό): Η/Οι υποψηφιότητα/ες που συγκεντρώνουν τις αμέσως επόμενες βαθμολογίες ανά κατηγορία)
Bronze (Χάλκινο): Η/Οι υποψηφιότητα/ες που συγκεντρώνουν βαθμολογία πάνω από το όριο βράβευσης όπως αυτός ορίζεται από το μέσο όρο του συνόλου των βαθμολογιών).
Για να δοθεί η τριπλή κατηγοριοποίηση Gold, Silver, Bronze θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις (4) υποψηφιότητες στην ίδια κατηγορία. Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί, τότε η συγκεκριμένη κατηγορία ενοποιείται /συγχωνεύεται με άλλη μέσα στην ίδια ενότητα.
Χάρης Πορέτσης, Τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 139), email: [email protected]
Έλενα Καλογρίτσα, Τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 122), Κιν.: +30 6947 897 798, email: [email protected]
Άννα Μαρία Παπίρη, Κιν.: +30 6936 533 647 | +30 6945 753 004, email: [email protected]
Όλγα Τσακαμή, Τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 289), Κιν.: +30 6976 783 306, email: [email protected]