Κριτική Επιτροπή

Τις υποψηφιότητες στα Bakery & Pastry Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από διακεκριμένους καθηγητές πανεπιστημίου, θεσμικούς παράγοντες, και αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.
Προεδρος Επιτροπhς αξιολογησησ

Ιωάννης Σμαρνάκης

Jury President Bakery & Pastry Awards 2024
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (Π.Ε.Τ.Ε.Τ.)

Τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής

georgopoulos

Θεοφάνης Γεωργόπουλος

Λέκτορας Εφαρμογών, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
glykos

Ιωάννης Γλύκος

Πρόεδρος ΟΕΖΕ
zoumis

Δημήτρης Ζούμης

Ex.Pastry Chef, Technical Advisor Pastry & Gelato
karapostoli

Λίλα Καραποστόλη

Ιδιοκτήτρια ΚΔΒΜ Μαθήματα Μαγειρικής, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Μάρκετινγ ΣΕΕΜΕ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εστίασης
koumanatanou

Ελένη Κουμαντάνου

Executive chef, private chef, Τέως Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων
konstantinidou

Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου

Λέκτορας Διατροφογενετικής - Διατροφολόγος/Διαιτολόγος-Τεχνολόγος Τροφίμων - Ιδρύτρια DNANUTRICOACH
moraitis

Πάνος Μωραΐτης

Πρόεδρος ΣΕΕΜΕ ( Σύνδεσμος επιχειρήσεων εξοπλισμού μαζικής εστίασης)
orestidis

Μιχάλης Ορεστίδης

Τεχνολόγος Τροφίμων, Σύμβουλος Καινοτομίας & Ανάπτυξης Προϊόντων
papageorgiou

Μαρία Παπαγεωργίου

Καθηγήτρια στη Χημεία και Τεχνολογία Σιτηρών, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
papapanagis

Διαμαντής Παπαπαναγής

Τεχνολόγος Τροφίμων, Bakery Innovation & R&D @ ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.
piperis

Ανδρέας Πιπέρης

Εxecutive Pastry Chef, Kαθηγητής ζαχαροπλαστικης & Vegan Academy Grand Foyer
spanou

Στέλλα Σπανού

Chef, Συγγραφέας Βιβλίων, Σύμβουλος Γαστρονομίας, Καθηγήτρια Μαγειρικής, ΙΕΚ DELTA 360
chouliaras

Χρήστος Χουλιάρας

Τεχνολόγος Τροφίμων Π.Ε. ΙΟΝ Σοκολατοποιία