Ενημερωθείτε για τις κατηγορίες των βραβείων και προετοιμάστε τις υποψηφιότητές σας

Κριτική Επιτροπή

Τις υποψηφιότητες στα Bakery & Pastry Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς.
Προεδρος Επιτροπhς αξιολογησησ

Ιωάννης Σμαρνάκης

Jury President Bakery & Pastry Awards 2023
Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (Π.Ε.Τ.Ε.Τ.)

Τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής

alexiou

Αλέξανδρος Αλεξίου

Pastry chef 
georgopoulos

Θεοφάνης Γεωργόπουλος

Λέκτορας Εφαρμογών, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
karapostoli

Λίλα Καραποστόλη

Ιδιοκτήτρια ΚΔΒΜ Μαθήματα Μαγειρικής, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Μάρκετινγ ΣΕΕΜΕ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εστίασης
karoubas

Μίλτος Καρούμπας

Ambassador for Greek Gastronomy
moraitis

Πάνος Μωραΐτης

Πρόεδρος ΣΕΕΜΕ ( Σύνδεσμος επιχειρήσεων εξοπλισμού μαζικής εστίασης)
orestidis

Μιχάλης Ορεστίδης

Τεχνολόγος Τροφίμων, Σύμβουλος Καινοτομίας & Ανάπτυξης Προϊόντων
papagewrgiou

Μαρία Παπαγεωργίου

Καθηγήτρια στη Χημεία και Τεχνολογία Σιτηρών, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
papapanagis

Διαμαντής Παπαπαναγής

Τεχνολόγος Τροφίμων, Bakery Innovation & R&D @ ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.
trianti

Μυρτώ Τριάντη

Τεχνολόγος τροφίμων-Ακαδημαϊκός Υποψήφιος ΠΑΔΑ
tsakona

Μαργαρίτα Τσάκωνα

Γεωπόνος Επστήμων Τροφίμων
chouliaras

Χρήστος Χουλιάρας

Τεχνολόγος Τροφίμων Π.Ε. ΙΟΝ Σοκολατοποιία