Το Pap-Liber είναι ένα ζαχαροπλαστείο στο Γαλάτσι αλλά και στον Άγιο Ελευθέριο, με μεγάλη ιστορία. Οι ιδιοκτήτες του είναι πέντε αδέλφια που δούλεψαν από μικρή ηλικία σε διάφορα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας και το 1974 αποφάσισαν να ανοίξουν το δικό τους μαγαζί. Έχοντας κερδίσει γρήγορα την εμπιστοσύνη των κατοίκων, και με το άνοιγμα ενός δεύτερου ζαχαροπλαστείου, ένταξαν στην ποικιλία τους το profiterole. Ένα γλυκό, φτιαγμένο με πολύ αγάπη, το οποίο απευθείας έγινε το σήμα κατατεθέν του ζαχαροπλαστείου. Σήμερα, έχοντας αναλάβει τα ηνία η επόμενη γενιά, έχουν διατηρήσει την ποιότητα και την αυθεντικότητα των γλυκών, δημιουργώντας παράλληλα νέες φρέσκες ιδέες ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής. Η καινοτομία όμως βρίσκεται στην εξέλιξη του αγαπημένου profiterole, σε γαμήλια τούρτα. Μέσα από ένα live show, oι executive pastry-chefs του ζαχαροπλαστείου, δημιουργούν ενώπιον του ζευγαριού και των καλεσμένων, μέσα σε ένα εντυπωσιακό ποτήρι martini, το αγαπημένο γλυκό πολλών, το profiterole.